Blog Translator

Dienstag, 25. Februar 2014

Colier statement verde turcoaz din perle "Joc de umbre"

Cine nu a admirat uimit de fascinatie, macar o data in viata jocul de lumini si umbre in adancul codrilor de brad?

Colier statment din perle si cristale fasetate in colori de la un albastru tucoaz pana la verde inchis si chiar negru. Frumoasele elemente de argint tibetan fac posibila reflexia pietrelor intr-un joc de armonios de culoare.




                                                                            Vandut





Montag, 17. Februar 2014

Colier cipsuri scoica "Apus de soare"


Cea mai frumoasa parte din spectacolul naturii, desfasurat pe cer este apusul de soare... Nimeni nu știe să spună când și de ce apusurile de soare au devenit celebre, cert este ca sunt minunate spectacole  care ne bucura de fiecare data altfel prin explozia de culoare ce ne-o ofera.

Colier feeric din cipsuri de scoica infasurate delicat intr-un lant de perle bicone de sticla. Jocurle reale de culori de la galben- pai, portocaliu- rosiatic spre visina in sidef din pacate nu se poate reda in fotografie.










                          
                                                                 Vandut

Sonntag, 16. Februar 2014

Colier rosu "Pasiune"


Inima iti bate cu putere.... si vezi doar flacari arzand. Pasiune absoluta,  dragostea la superlativ pentru culoarea ce scoate in evidenta frumusetea: Rosul!

Colier desavarsit, din pietre agate rosii ovale, perle de sticla albe inramate si frumoase elemente din argint tibetan. Ole!





 





Dienstag, 11. Februar 2014

Colier Silver foil albastru-verde

 Și iată că a venit Primavara... renastem si noi odata cu natura. Dorul de verdele ierbii si de albastrul limpede al cerului ni-l alina imaginea colierului de mai jos.

Colier confortabil, usor de asortat, realizat din frumoase rame de metal si perle crackle, presarate printre margele mari patrate de silverfoil albastre si verzi.







Dienstag, 4. Februar 2014

Colier ocazie statement perle si cristale argintiu "Ploaie de stele"

O veche legendă spune că, atunci cînd nu poţi dormi noaptea, probabil eşti treaz în visul altcuiva.

Accesoriu sclipitor pentru  nopti de petrecere este acest colier statement format dintr- o ploaie de margele, de cristale si perle negre-gri- argintii, preum si frumoase elemete metalice din argint tibetan.