Blog Translator

Donnerstag, 28. November 2013

Colier turcoaze naturale "Laguna albastra"

Intr-o zi torida de vara, vezi plaja curata cu nisip alb, ce inconjoara apa turcoaz a lagunei albastre, si razele soarelui reflectand in apa adanca cu slipiri gri-argintii...
Un colier in forma V, cu turcoaze mari naturale, presarat cu elemente metalice in look antic cu aspect vintage. 


 
 
 





Colier ocazie Agate mov-negru "Eleganta si mister"

Daca doresti eleganta alege negrul, daca doresti mister, alege movul. Aici le gasesti pe amandoua, ingemanate perfect!

Distinctia pietrelor desavarsite de agate in negru, combinat cu movul-liliac al cristalelor fasetate, permite oricarei persoane care va purta acest colier sa se simta eleganta si feminina.

 



 
 

Colier agate roz-verde "Oda bucuriei"

 
Invitatie sa profiti de viata, sa o simti,  traind bucuria fiecarei clipe, este acest colier fermecător, format din agate roz-verzui, unite delicat prin betisoare verde sidef si margelute argintii.
 
 



Mittwoch, 27. November 2013

Colierul de turcoaze

Pastrat cu sfintenie, intact de-a lungul timpului, magnific in toate detaliile sale este acest colier de turcoaze cu reflexe verzui, realizat in look antic cu deosebite elemente metalice de culoarea bronzului.

 

 
 
 
 

Colier perle alb- rosu "Nostalgie de iarna"

Misterios, barba alba, costumul rosu tivit cu alb si boneta imblanita, vine pe furis si aduce emotie in sufletele tuturor.

Colierul cu perle si strassuri, produce bucurie de la prima vedere. Rosul puternic contrasteaza placut cu albul perlelor de sticla cerate, incheiat cu o inimioara, ne transporta in lumea viselor.
 

 
 
 


Montag, 25. November 2013

Colier Statement perle "Lord of the dance"

Ochii cuprind scena: o frumoasa combinatie de dansatori irlandezi, tantosi, insirati perfect dand din picioare in ritmuri energizante.

Deosebit de atractiv privirii este acest colier realizat din margele Lampwork negre in forma de spirala cu foita argintie, pictate exterior manual, intregite perfect de marcelute si frunzulite de un roz pudra, cu bobite de cristal AB aurii si negre.





Colier turcoaze "Cipsuri de veselie"

Privind jocul de culori, astepti parca un mariachi sa apara de undeva la masa ta, si sa-ti desfete sufletul cu veselia mexicana iar inima sa- ti zburde de fericire.

Colier multicolor  realizat din cipsuri de corali rosu,  alb si turcoaze ce incadreaza jucause piatra centrala, presarate cu margele in look antic.

 




Freitag, 22. November 2013

Colier elegant ocazie "Rafinament in verde"

In intunericul codrilor de brad, cu sclipiri de cristal in apele paraului limpede cristalin se joaca razele soarelui.

Colier elegant, din margele de turcoaze de un verde rar, scoase in evidenta de cristale negre fasetate, precum si deosebite margele metalice  bicone, inchis printr-o incuietoare cârlig aurie. O podoaba demnă de admirat şi de  lasat mostenire peste generatii.




Donnerstag, 21. November 2013

Colier ocazie verde auriu "Omagiul naturii"

Purtand verdele cald si crud al ierbii, marcat de albastrul intens al cerului, impletite cu firul energic al soarelui, ingemanate mereu... ce cadou mirific ne ofera natura!

Un colier elegant din margele Silverfoil, în albastru auriu, verde și cobalt, cristale Boemia facetate și elemente de metal auriu patinat. Colierul se încheie cu o incuietoare toggle aurie din argint tibetan.




Colier vintage bronz "Vis de Domnita"

Ca iesit din trezoreria unui castelul medieval este efectul acestui  delicat colier, purtat cu gratie de tanara domnita.

Colier fin cu link-uri mari, plate, in mijloc un trandafir tridimensional,  legaturi din margele Rocailles cu efecte sidef, perle si frumoase elemente de metal patinat.

 

 
 


Mittwoch, 20. November 2013

Lant de margele roz-mov "La vie en rose"

 
Un joc de culori, de o feminitate suava, aproape feciorelnica... cu batai de pleoape mov in spatele unei pietre- evantai roz, ce troneaza in mijlocul siragului vesel si saltaret.



Colierul unicat - handmade are peste 80cm lungime, realizat din Miyuki si Rocailles perle albe-roz-mov, incadrate de elemente metalice din argint tibetan. Agatat de perla centrala pazeste un pandativ in forma de ingeras.




 


 

Dienstag, 19. November 2013

Colier ocazie statement perle "Ca intr-un basm"

Ce obtinem atunci cand combinam eleganta cu frumusetea? Acest colier de basm,  parca coborat din noptile senine, instelate.
Acest colier unicat handmade realizat din perle de sticla cu foita argint,  perle cristal, perle inghetate , cu elemente argint tibetan masiv, si inchizatoare practica ce intregeste perfectiunea margelelor.
 
 




Sonntag, 17. November 2013

Colier vintage bronz "Miresme de toamna"

Toamna si-a spălat frunzele cu ploaia rece, a început să ruginească frunza-n codru şi în vii...
 
Colier unicat handmade realizat in vintage look, cu numeroase elemente metalice deosebite,  de culoarea bronzului, perle mari cu foita de argint, cristale fasetate si inchizatoare toggle aurie "sageata in inima".