Blog Translator

Samstag, 28. Dezember 2013

Cercei ocazie din cristale impletite

Cand soarele saruta apa marii, ea se reflecta in o mie de culori...
 
Cercei impetiti manual din bobite de cristale albastre, verzi, bleu, albe atarnate de tortita de Argint Silver 925. Cerceii sunt foarte impozanti avand un diametru de trei centimetri.
 

Donnerstag, 19. Dezember 2013

Cercelusi jucausi in mustar

Din seria "Cercelusi jucausi", am creat  cercei vintage aurii moderni, din perle cerate si mate cu deosebite elemente din bronz patinat.
 
 

Pret 3 Euro / ca. 12 lei

Mittwoch, 18. Dezember 2013

Cercei din perle "fulgi de nea"

 
                   Cercei de sezon, potriviti oricarei tinute, formati dintr-o piatra perla cerata mare (14mm in diametru), imbratisata delicat de stelute argintii agatate de tortite din argint Sterling silver 925.
 
 
Pret 5,90 Euro / ca. 24 lei



Sonntag, 15. Dezember 2013

Colier unicat "Radiant Orchid"

Cine vrea sa fie in pas cu moda, trebuie neaparat sa aleaga "radiant orchid" aceasta fiind culoarea anului 2014. O armonie încântătoare de tonuri fuchsia, mov şi roz. Radiant Orchid inspiră încrederă şi emană bucurie, dragoste şi sănătate.

Set alcatuit dintr-un colier modern si cercei, realizate din cipsuri de scoica alb sidef, ce scot in evidenta cuburile  frosted de culoarea... exact ! radiant orchid!









Donnerstag, 12. Dezember 2013

Colier "Credintă"

Crucea, este unul dintre simbolurile cele mai raspandite si in acelasi timp cel mai vechi. In ea se intalnesc cerul si pamantul, in ea se amesteca timpul si spatiul...
 
Colier realizat din margele de nisip rosu si negru imbinate prin lincuri de argint tibetan, in mijloc atarna de o bobita de cristal, o cruciulita ortodoxa in stil trifoi.  






Colier "Inocenta"


Inocenta înseamnă poţi trăi într-o lume imperfectă, pastrand perfecţiunea sufletului intactă.

Colierul special dedicat puritatii, format din cristale si cipsuri de amazonite, pazesc pofta de viata, sanatatea,  deci confera energia necesara pentru a ne echilibra. Mesajul amazonitelor: fii calm, fii bun, iubeste, asculta-l pe cel de langa tine.



 
 

 

Mittwoch, 11. Dezember 2013

Cercei in caise

 
Din seria "Cercelusi jucausi", am creat acesti cercei vintage, din perle cerate si mate in frumoase nuante de caisa, cu deosebite elemente din bronz patinat.

 
Pret 3 Euro / ca. 12 lei
 
 



Montag, 9. Dezember 2013

Colier vintage bronz "Bruma aurie"

Toamna în caleaşca ei de frunze moarte, îmbrăcată cu o rochie ţesută cu fire de aur, poarta pe cap
o cununiţă bătută în pietre scumpe, în formă de fructe...


Colier deosebit, vesel si elegant in acelasi timp, realizat dintr-o multitudine de bobite de sticla rosii galbene-potocaliu- ruginii, , cristale, cateye, conectori de bronz antic, cu aspect vintage ce armonizeaza perfect,  inchise printr-o practica incuitoare magnetica.
 

 
 
 
 
 
 

Cercei in turcoaz

 
 Din seria "Cercelusi jucausi", avem aici cercei vintage in turcoaz din perle cerate si mate cu deosebite elemente din bronz patinat.
 
 

Pret 3 Euro / ca. 12 lei

Sonntag, 8. Dezember 2013

Bratara si cercei "Rafinament in mauve"

Eleganta nu inseamna sa-ti pui o rochie noua, spunea nimeni alta decat Coco Chanel...
 
      Set alcatuit din cercei si bratara elestica, din perle cerate de culoare visiniu-mov si elemente metalice din argint tibetan.
 
 



 

Samstag, 7. Dezember 2013

Colier verde auriu "Inserare"


Se ingana ziua cu noaptea, e momentul cand inserarea se revarsa peste verdele ierbii ...
 
Colier modern, la baza gatului,  cu elemente aurii care domina placutul verde-cien-negru al pietrelor silverfoil adiacente.
 
 
 
 
 
 




Donnerstag, 5. Dezember 2013

Colier vintage bronz "O mie si una de nopti"


Amintind de povestile Seherezadei, prelungind puterea visului, ne putem lasa vrajiti de magia celor o mie si una de nopti, deschizand  porţi către lumi în care imaginaţia abia cuteaza să se aventureze.

Colier modern realizat in maniera orientala, cu minunate elemente din bronz patinat.

 
 

 


Lant fin impletit "Strop de roua"

 
Un strop de roua poate deveni un minuscul glob de cristal in interiorul caruia sta inchisa frumusetea lumii in care traim.
 
O bobita impletita manual din cristale bicone, atarnat de lantul fin rezultat din insiruirea bobitelor de nisip.
 
 
 



Mittwoch, 4. Dezember 2013

Cercei coral

Din seria "Cercelusi jucausi" am creat acesti cercei multicolori din cipsuri de turcoaz, sidef si coral, care se potrivesc de minune si colierului "Cipsuri de veselie" postat anterior.





Pret 4,5 Euro / ca. 18 lei

Donnerstag, 28. November 2013

Colier turcoaze naturale "Laguna albastra"

Intr-o zi torida de vara, vezi plaja curata cu nisip alb, ce inconjoara apa turcoaz a lagunei albastre, si razele soarelui reflectand in apa adanca cu slipiri gri-argintii...
Un colier in forma V, cu turcoaze mari naturale, presarat cu elemente metalice in look antic cu aspect vintage. 


 
 
 





Colier ocazie Agate mov-negru "Eleganta si mister"

Daca doresti eleganta alege negrul, daca doresti mister, alege movul. Aici le gasesti pe amandoua, ingemanate perfect!

Distinctia pietrelor desavarsite de agate in negru, combinat cu movul-liliac al cristalelor fasetate, permite oricarei persoane care va purta acest colier sa se simta eleganta si feminina.

 



 
 

Colier agate roz-verde "Oda bucuriei"

 
Invitatie sa profiti de viata, sa o simti,  traind bucuria fiecarei clipe, este acest colier fermecător, format din agate roz-verzui, unite delicat prin betisoare verde sidef si margelute argintii.
 
 



Mittwoch, 27. November 2013

Colierul de turcoaze

Pastrat cu sfintenie, intact de-a lungul timpului, magnific in toate detaliile sale este acest colier de turcoaze cu reflexe verzui, realizat in look antic cu deosebite elemente metalice de culoarea bronzului.

 

 
 
 
 

Colier perle alb- rosu "Nostalgie de iarna"

Misterios, barba alba, costumul rosu tivit cu alb si boneta imblanita, vine pe furis si aduce emotie in sufletele tuturor.

Colierul cu perle si strassuri, produce bucurie de la prima vedere. Rosul puternic contrasteaza placut cu albul perlelor de sticla cerate, incheiat cu o inimioara, ne transporta in lumea viselor.
 

 
 
 


Montag, 25. November 2013

Colier Statement perle "Lord of the dance"

Ochii cuprind scena: o frumoasa combinatie de dansatori irlandezi, tantosi, insirati perfect dand din picioare in ritmuri energizante.

Deosebit de atractiv privirii este acest colier realizat din margele Lampwork negre in forma de spirala cu foita argintie, pictate exterior manual, intregite perfect de marcelute si frunzulite de un roz pudra, cu bobite de cristal AB aurii si negre.





Colier turcoaze "Cipsuri de veselie"

Privind jocul de culori, astepti parca un mariachi sa apara de undeva la masa ta, si sa-ti desfete sufletul cu veselia mexicana iar inima sa- ti zburde de fericire.

Colier multicolor  realizat din cipsuri de corali rosu,  alb si turcoaze ce incadreaza jucause piatra centrala, presarate cu margele in look antic.

 




Freitag, 22. November 2013

Colier elegant ocazie "Rafinament in verde"

In intunericul codrilor de brad, cu sclipiri de cristal in apele paraului limpede cristalin se joaca razele soarelui.

Colier elegant, din margele de turcoaze de un verde rar, scoase in evidenta de cristale negre fasetate, precum si deosebite margele metalice  bicone, inchis printr-o incuietoare cârlig aurie. O podoaba demnă de admirat şi de  lasat mostenire peste generatii.




Donnerstag, 21. November 2013

Colier ocazie verde auriu "Omagiul naturii"

Purtand verdele cald si crud al ierbii, marcat de albastrul intens al cerului, impletite cu firul energic al soarelui, ingemanate mereu... ce cadou mirific ne ofera natura!

Un colier elegant din margele Silverfoil, în albastru auriu, verde și cobalt, cristale Boemia facetate și elemente de metal auriu patinat. Colierul se încheie cu o incuietoare toggle aurie din argint tibetan.